Lekre villaleiligheter med fantastisk utsikt

Madla View er som skapt for gode opplevelser! Det er lagt stor vekt på både innvendig og utvendig arealutnyttelse, og flotte uteplasser. Leilighetenes unike plassering resulterer i mye naturlig lys som gir en behagelig, luftig og åpen romfølelse uavhengig av hvilket rom du befinner deg i. Den fantastiske tomten på rundt 2,3 dekar ligger i et rolig og veletablert villastrøk kun 250 meter fra Møllebukta, badestrand og flotte turveier langs fjorden.

Boligen kommer med gjennomgående 1-stavs eikeparkett, ekstra takhøyde på 2,7 meter og lekkert kjøkken fra Bjerks Kjøkken. På kjøkkenet kan du, mot et tillegg, velge akkurat den stilen du vil ha, fra et hav av varianter og muligheter, skapt for å kunne tilpasses akkurat deg. Integrerte hvitevarer er inkludert.

Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og inviterer den flotte utsikten med naturens vakre og stemningsskapende farge- og lysspill inn i egen stue hver eneste dag. Fra terrassen kan du hente inn enda mer til sansene; luktene fra hagen, en flau bris som stryker over det solfylte kinnet, og smakene fra en kaffe avec, – eller noe annet som i likhet med livet på terrassen er skapt for å nytes.